Зарежда Събития

« Всички Събития

Започна кандидатстването за най-добрите онлайн магазини в страната

31 август

Започна кандидатстването за най-добрите онлайн магазини в страната

С ново име и напълно обновена платформа, третото издание на конкурса eCommerce Awards за най-добрите онлайн магазини в страната ще предостави и нови възможности за участниците. Neftelimov.com е медиен партньор на конкурса.

Водещият конкурс в областта на електронната търговия в България eCommerce Awards обяви началото на своето трето издание и вече се приемат кандидатури.

Тази година онлайн магазините ще се състезават в 8 основни категории, които обхващат разнообразието от сектори в електронната търговия:

 1. „Мебели, дом, градина и ремонт“,
 2. „Лайфстайл и лична грижа“,
 3. „Детски стоки, книги и учебни помагала“,
 4. „Спорт, отдих и хоби“,
 5. „Електроника и авто-мото“,
 6. „Хранителни продукти и напитки“,
 7. „Ръчно изработени продукти“,
 8. „Дигитални продукти и услуги“.

Всеки участник има възможност да се състезава в една от тези категории и да участва в надпреварата една от специалните категории:

 • „Любим магазин на публиката за 2024 г.“,
 • „Проведена социална кампания през 2024 г.“,
 • „Стартиращ онлайн магазин през 2024 г.“.

статуетките на eCommerce Awards 2024 

Участниците в eCommerce Awards 2024 и тази година ще имат възможност да получат индивидуална обратна връзка от експертното жури.

Също така публикации в партньорските медии на събитието, ваучер за хостинг услуги, одит на уебсайта за Accessibility спрямо ниво WCAG 2.1 AA, нов трафик към магазина и безплатен достъп до eCommerce Academy Conference 2024 и церемонията за награждаване.

За да гарантира обективност и качество на оценката, конкурсът разчита на жури от повече от 30 представители на водещи организации и компании в областта на електронната търговия. Техният опит и експертиза играят ключова роля в избора на най-добрите магазини. Те ще оценяват участниците на база на използваните маркетинг инструменти, нивото на оптимизация за търсещи машини, техническите параметри и правните аспекти на магазина, дизайн и клиентско преживяване, работа с клиенти и следпродажбен процес.

награждаване на eCommerce Awards 2023

eCommerce Awards е част от проектите на eCommerce Academy, създадена през 2016 година.

Тя е водеща структура, провеждаща информационни и образователни конференции за електронна търговия в страната. eCommerce Awards 2024 открива своето трето издание с нова енергия и амбиции, готов да открие и отличи най-добрите в електронната търговия в България.

Кандидатстването за наградите е отворено до 31 август, а обявяването на победителите ще се проведе във форум “Джон Атанасов” в София Тех Парк на 10 октомври 2024 година.

Детайли

Дата:
31 август
Категория за Събитие:

Организатор

eCommerce Academy
Email
info@ecommercebg.com
View Организатор Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader