Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Академия за иновации 2018: Над 50 отбора студенти в надпревара за идеи

01.06.2018 - 02.06.2018

На 1 и 2 юни ще станем свидетели на поредната пета Академия за иновации: ИДЕИТЕ – Bulgaria Innovation Hackathon, която се провежда в Литературен клуб ,,Перото” на НДК и събира студенти от цялата страна.

Голямата награда за отбора победител през 2017 г. е 10 000 лв. и посещение в Брюксел. Още две идеи, ще бъдат отличени със специални предметни и парични награди от партньори на Академията.

В Академия за иновации 2018 студентите избират една от три мисии:

  • Мисия: „Изобретения на бъдещето“
  • Мисия: „Дигитални иновации“
  • Мисия: „Социални решения“

До момента са регистрирани над 50 екипа с най-разнообразни идеи: от джобни сателити, до устройства за пречистване на въздуха; социални иновации и решение на здравни проблеми.

Очаквайте още информация непосредствено преди хакатона и не пропускайте деня на лекциите на 1 юни, които започват с международен гост от Dutch Design School – Беньо ван ден Боогард за иновациите с осигурен жестомимичен превод от екипа на ,,Заслушай се”!

В партньорство с водещите университети в България, институционалната подкрепа на Европейската комисия, TBI Bank, Progress, Questers, Nestle, Roobar, Savina. Вход свободен!

Детайли

Начало:
01.06.2018
Край:
02.06.2018
Категория за Събитие:

Организатор

Innovation Starter
Email
office@innovationstarterbox.bg
View Организатор Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader