Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

София посреща гости от над 15 държави в сферата на електронната търговия на Balkan eCommerce Summit 2024

4 април - 5 април

София посреща гости от над 15 държави в сферата на електронната търговия на Balkan eCommerce Summit 2024

Balkan eCommerce Summit 2024 е вдъхновяващ форум, който ще се проведе в продължение на два дни между 4-5 април в Арена София, България. Никола Илчев, организаторът на събитието и една от най-влиятелните фигури в електронната търговия на Балканите, обещава впечатляващо събитие, което ще предложи нови перспективи за сектора на електронната търговия в Балканския регион. Neftelimov.com е медиен партньор.

„Очакваме над 2000 гости, 150 изложители в експо зоната и 20 лектори от цял ​​свят“, споделя Илчев. „Целта на събитието е да създаде платформа за ускорено развитие и да насърчи партньорства между електронните търговци и доставчици на услуги за онлайн бизнес в Балканския регион, като осигури повече възможности за тяхното развитие.“

Всеки закупил билет ще получи пълен достъп до двудневната програма на събитието, храната и напитките, както и ексклузивно парти след първия ден. „Това е уникална възможност за всички участници да се свържат и да споделят опит с представители от всички балкански страни, без да е необходимо да пътуват до всяка отделна страна“, допълва Илчев.

Организаторът на Balkan eCommerce Summit 2024 сподели информация за първите двама лектори – Niall Lavery и Michael Corcoran и издаде какво следва за участниците и партньорите.

Niall Lavery е лидер в индустрията и е известен с вдъхновяващи идеи, които променят бизнесите. Той притежава уникална комбинация от технически и управленски умения, които му позволяват да забелязва възможности, които другите не виждат. Той е запознат с последните тенденции в технологиите и иновациите и работи усилено, за да гарантира, че марките, с които работи, са в крак с времето. Той е известен с вдъхновяващи идеи, които променят бизнесите. По време на Balkan eCommerce Summit 2024 Niall Lavery ще говори на тема:

The ages of insight – how has the customer relationship evolved over the last 100 years, and what role has data played?

Вторият лектор, който ще се изяви на сцената на Balkan eCommerce Summit 2024 на 4 април в София, е Michael Corcoran.

Вълнуващ специалист по социални мрежи, чиито работи сме виждали в последните години в авиокомпанията Ryanair и сега се грижи за клиенти в агенцията за комуникация в социалните мрежи и управление на профили Frankly.

Michael Corcoran се справя прекрасно с маркетинга в социалните мрежи и създаването на видео съдържание. Michael също така ще ни запознае с работата с инфлуенсъри за бизнеса. Темата му по време на Balkan eCommerce Summit 2024 ще бъде:

 „Be on Social without being on Social“.

Важно е да се спомене, че всеки с билет за Balkan eCommerce Summit 2024 получава достъп до специалното мобилно приложение.

То дава удобството да се следят регистрираните гости, спонсори, лектори, програмата и всичко важно в реално време. Този иновативен инструмент позволява да се планират срещи с желани участници, като ще помогне на участниците да организират времето си и да се свържат с важни за тях и техния бизнес хора. Приложението ще бъде активно две седмици преди събитието и ще остане активно и след това.

Ако планираш да разшириш бизнеса си на Балканите или извън тях, твоето място е на Balkan eCommerce Summit 2024 в София, България. В тази връзка ти предоставям прококод neftelimov15 за 15% отстъпка на билети за събитието с валидност до 03.04.2024 г.

Детайли

Начало:
4 април
Край:
5 април
Категория за Събитие:

Място

Арена София
бул. “Асен Йорданов” №1
София, София-град 1113 България
+ Google Map
Phone
+359 2 9033606 +359 2 9033749
View Място Website

Организатор

eCommerce Academy
Email
info@ecommercebg.com
View Организатор Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader