eCommerce Academy . 7 минути

ТОП30 на клубовете в Clubhouse България и какво се случва там?

ТОП30 на клубовете в Clubhouse България и какво се случва там

Новата социална аудио мрежа под формата на приложение за iOS & Android беше пусната през март 2020. Днес в световен мащаб Clubhouse има над 15 милиона сваляния.

Все още няма статистика за ползвателите на приложението у нас, но предвид растящия брой български клубове в Clubhouse (над 30 са вече), има видим интерес за ползването му, особено след пускането и за Android преди месец. Вероятно българските ползватели са над 2000 към момента, но със сигурност се увеличават ежедневно. В тази статия на Neftelimov.com ще ти представя как се развива платформата в България.

Най-големият български клуб, който обединява българите в Clubhouse от света и у нас

Той се казва ,,Bulgaria / България‘‘ и наброява над 580 последователи. Веднага след него се нарежда E-COMMERCE TALKS с 500+ последователи, в който всяка седмица се организират стаи за електронна търговия, бизнес, а вероятно най-популярната е “Изяж жабата” с Никола Илчев, който говори за бизнес книги, полезни ресурси за бизнес, личностно развитие и събития от България и света.

E-COMMERCE TALKS в Clubhouse България

В българския Clubhouse ежедневно се повяват нови клубове по интереси

Например като Маркетинг в България с 305 последователи и Блогъри в България с над 280 заинтересовани да слушат стаите. Двата клуба са управлявани от Радостина Христова и са много активни в организиране на стаи за социални мрежи, създаване на съдържание за клиенти, добри практики, цени на пазара, новости в маркетинга и рекламата. Примери, които да следваме, ако работим с инфлуенсъри. Тези стаи са и едни от най-посещаваните с над 60 души едновременно.

Маркетинг в България в Clubhouse България

Стаите на клуб Дигитално дело (246 последователи), в които Александър Иванов от CreateX говори за нови технологии, криптовалути и NFT, също се радват на голям интерес.

За нещата от живота (244 последователи) е клубът на Виржиня Янчева за филми, разнообразни теми и любопитни хора.

Интересен клуб е СПЕК (288 последователи), който е създаден с цел взаимопомощ в случай, че имаш грижи да говориш пред хора.

Креативните (150 последователи) пък е клуб за фотографи, видеографи и дизайнери. А ако имаш интерес към снимки на храна, то клуб FOOD PHOTOGRAPHY BULGARIA на Даниела Ламбова от Dani’s Cookings ще намериш твоите хора.

Gen Z България (157 последователи) e забавен клуб на младежите в Clubhouse България, където си чилват и забавляват с готини стаи по теми или без.

Walk & Talk на Гергана Николова е клубът за навиците, малките решения и влиянието им върху нашия живот. Тя организира своите стаи обикновено през уикенда.

Creative Web Talks на Антон Кацаров от Creativiso е за уеб сайтове.

ТОП30 на клубовете в Clubhouse на български език:

 1. E-COMMERCE TALKS
 2. Маркетинг в България
 3. Блогъри в България
 4. За нещата от живота
 5. The Bulgarian Club
 6. On the same page.Books
 7. GoodVibes.by
 8. Инстановини
 9. FebCommunity
 10. Astro W.E.
 11. Креативен живот
 12. Walk & Talk
 13. Bulgarian CH Community
 14. Food Photography Bg
 15. Дигитално дело
 16. Digital marketing bg
 17. HR values Bulgaria
 18. Парите говорят
 19. Говорилня на инвеститора
 20. Вкусът на България
 21. Каймак SocialClub
 22. Tranzistor-Tech Podcast
 23. Bulgarian Alumni Network
 24. Startup Banitsa
 25. Carpool Talks
 26. Прави бизнес като
 27. СПЕК
 28. Team Bulgaria
 29. Тарикати
 30. Creative web talks

Първата физическа сбирка на ползвателите на приложението в България

И докато търсиш най-подходящите стаи за разговор в аудио приложението Clubhouse, може да се присъединиш към Facebook групата Clubhouse България, където ежедневно се споделят кога и какви стаи предстоят: https://www.facebook.com/groups/867120754084825/

А на 24 юни от 19:30 часа в Culture Beat Club в София напълно безплатно ще се състои първата физическа сбирка на ползвателите на приложението в България под името SUMMER CLUBHOUSE PARTY, организирано от Никола Илчев от Ecommerce Academy.

Първите брандове, които ще подкрепят тази среща, са две смели, модерни и технологични компании, които обичат early adopters:

 • Storytel – приложението за аудио книги с библиотека от над 50 000 издания на български и английски език;
 • URBO.bg съвременна платформа за управление на събития, активности и услуги.

Организаторите са подготвили изненади, подаръци и истински нетуркинг преживяване по теми и интереси. БЕЗПЛАТНО можеш да се регистрираш на https://bit.ly/SummerClubhousePartyRegistration и да посетиш първото физическо събитие с клубхаусъри в България на 24 юни в Culture Beat Club от 19:30 часа.

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Радостна Мама

Радостина Христова е мама блогър на пълен работен ден под името Радостна Мама. Основните теми в комуникацията ѝ са радостта от майчинството, кариерно развитие на майките и вдъхновение за по-щастливи дни в семейна среда и тържества. Последната година консултира малки български брандове за работа с инфлуенсъри в различни социални мрежи.

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader