Интервюта . 3 минути

Мирела Тодорова: От ден 1 трябва да се грижим за персоналния контакт с клиентите

Мирела Тодорова От ден 1 трябва да се грижим за персоналния контакт с клиентите

Мирела Тодорова е част от екипа на eCommerce Academy още от създаването на академията през 2016 година. Основна движеща сила е от организацията на всички събития, конкурса eCommerce Academy Awards и подкаста. Тя се грижи и за партньорите на Академията.

Повече за всичко това ще ни разкаже Мирела Тодорова в следното интервю за Neftelimov.com.

Защо и как започна да се занимаваш с електронна търговия?

Срещнах Никола Илчев през 2015 и от този момент започнах да се занимавам с електронна търговия. Още през първата си работна седмица с него, бях потопена в кампания за Black Friday в бизнеса му с мобилни аксесоари. И от тогава не съм спирала.

Как стана част от екипа на eCommerce Academy? Какво ти дава тази работа?

Работя с Никола още от деня на създаване на eCommerce Academy през 2016 година, а с годините и проектите работата става все по-разнообразна и интересна. С всеки нов проект научавам нещо ново и интересно и ме среща с невероятни хора. Всички в екипа заедно се развиваме и ставаме по-добри в това, което правим.

Мирела Тодорова регистрира участници

Мирела Тодорова, организирате две големи събития за електронна търговия годишно. С какво се различават eCommerce Academy Conference и Balkan eCommerce Summit?

Ако трябва да отговоря, без да се замислям, бих казала “Балкан разлика!”.

Balkan eCommerce Summit има за цел да обедини и даде поле за изява на представители от всички балкански държави, заедно да вдигнем нивото на електронната търговия в региона и да покажем най-ефективните начини за правене на онлайн бизнес не само у нас, но и на чужди пазари. Темата е трансгранична електронна търговия и мащабът е огромен – над 2000 гости от повече от 15 държави, десетки експо изложители, над 30 лектори, презентации, допълнителни събития, дискусии, парти и огромен потенциал за партньорства.

Есенната ни конференция е локална и тя покрива темите, които българските електронни търговци смятат за най-ценни и важни. Гостите са почти 100% българи и обикновено завършва с връчването на наградите за електронна търговия на нашата организация еCa Awards.

Как подбирате лекторите?

Селекцията на лекторите е задача, за която се грижи Никола, защото той познава в детайли нуждите и интересите на аудиторията. Всеки се проучва в детайли и после се обсъжда с екипа. Процесът отнема дни и седмици, защото се провеждат и специални срещи с избраните, за да сме сигурни, че те ще се качат на сцената ни. Обикновено това са топ експертите в различни сфери на екомерс и дигиталния маркетинг.

Мирела Тодорова награждава

Къде свършва електронната търговия и започва персонализирания контакт с клиентите?

С годините вече не се усеща разлика. Всеки партньор, които работи с нас повече от една година става приятел и част от нашата комерс общност и семейството. А ако питаш за бизнеса като цяло, бих отговорила, че от ден едно трябва да се грижим за персоналния контакт с клиентите и новите технологии се грижат това да се случва по най-лекия и приятен начин за електронните търговци.

С какво се различава тазгодишното издание на Balkan eCommerce Summit?

Balkan eCommerce Summit 2024 е грандиозно събитие с много високи цели и изпълнение. За първи път ще бъде в Арена София, защото само там можем да разположим огромната експо зона, всички гости, сцената и допълнителните събития. Посетителите са от цяла Европа, а лекторите от цял свят.

Тази година е два дни и за всички гости ще бъде предоставен достъп до приложение, което събира на едно място всички регистрирани участници от спонсори и лектори до експо изложители и гости. В него те могат да общуват, да си уговарят срещи, да виждат кой, кой е и къде работи, как може да партнира с него. Програмата и всички изненади също ще бъдат в приложението. То ще бъде активно 2 седмици преди събитието и ще остане отворено и след това.

Мирела Тодорова с Никола Илчев 

Защо да присъстваме на Balkan eCommerce Summit 2024 според Мирела Тодорова?

Мога да изброя поне 20 причини защо да бъдете там, но основните са:

  • защото е важно за вашия бизнес,
  • за вашето лично развитие в сферата на електронната търговия,
  • защото ще има невероятно Балканско парти вечерта на 4 април и най-вече, защото ще пропуснете най-голямото събитие на Балканите и няма да сте виждали такова експо, за което всички ваши колеги и конкуренция ще говорят после и ще се възползват от контактите, които са създали по време на него.

Виж също интервюто с Радостина Христова: Можем да ползваме филтри, но под прожектора пак сме ние

Ако планираш да разшириш бизнеса си на Балканите или извън тях, твоето място е на Balkan eCommerce Summit 2024 в София, България. В тази връзка ти предоставям прококод neftelimov15 за 15% отстъпка на билети за събитието с валидност до 03.04.2024 г.

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на блога за Практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com и съорганизатор на Предприемаческата програма на село Zero Start. Подвизавам се също като блогър, позитивен журналист в Uspelite.bg, предприемач, гост-ментор в няколко предприемачески програми, лектор на различни събития за предприемачество, доброволец в немалко проекти, по образование биотехнолог, а по свободно време с приятели – купонджия. Повече за мен на: Petar.Neftelimov.com

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader