Биткойн . 2 минути

Купи крипто от xChange.bg и можеш да спечелиш до 500 лв в бонус точки

Купи крипто от xChange.bg и можеш да спечелиш до 500 лв в бонус точки

Криптовалутите набраха особено голяма популярност в последните години. Вече и на българския пазар има немалко платформи, които предлагат покупка и продажба на крипто. Една от тях е и xChange.bg. Те предлагат изключително достъпна, бърза и лесна услуга, чрез която покупката, продажбата и обмяната на криптовалути е проста като детска игра. Наскоро добавиха и уникална за България услуга към портфолиото си, която е обвързана с децентрализираните финанси.

Ако познаваш xChange.bg, знаеш, че те са надежден партньор, винаги се стремят да добавят стойност към услугата си и да радват клиентите си. И отново са подготвили една изненада. Продължи да четеш тази статия в Neftelimov.com и ще разбереш за какво говоря.

Black Friday намаленията и пазара на крипто

Ако наблюдаваш цените на криптовалутите, вече знаеш, че мечият пазар продължава. Този факт не е тайна за никого. Изглежда сякаш дигиталните валути са решили да участват в Black Friday кампании и стойността им пада все повече и повече – като истинско намаление, което чака зад ъгъла.

Много големи играчи на пазара смятат, че това е дъното или сме съвсем близо до дъното, и започнаха да купуват големи количества Биткойн или алткойни. Много хора смятат, че сега определено е удобен момент за покупка на крипто. Ако си от тях, ще те зарадвам с още една новина. xChange.bg са подготвили giveaway, с който ще усмихнат трима техни клиенти.

В какво се състои играта за крипто?

Всеки закупил или продал крипто през xChange.bg в периода 10.11.22 г. – 15.12.22 г. вкл. ще има шанс да участва в играта, в която трима късметлии ще спечелят общо 10 000 бонус точки, с равностойност 1 000 лв. Бонус точките могат да бъдат използвани за закупуване на всяка една от криптовалутите, които се предлагат на сайта или мобилното приложение на xChange.bg.

Наградите са разпределени по следния начин:

  • 5 000 бонус точки или равностойност от 500 лв. отиват при най-големия късметлия;
  • 3 000 бонус точки или равностойност от 300 лв. отиват при втория изтеглен;
  • 2 000 бонус точки или равностойност от 200 лв. отиват при бронзовия късметлия.

Всеки един от тримата късметлии ще може да обмени бонус точките си за избрана криптовалута. Валутите, които могат да бъдат закупени към момента, са BTC, ETH, LTC, BCH, DOGE, LINK, UNI, USDT, USDC, дори и CHANGE.

Как да участваш за бонус точки в крипто?

Кампанията на xChange.bg ще тече по-дълго от всяка Black Friday оферта и ще даде шанс на повече хора да се включат в надпреварата. В играта ще могат да участват всички клиенти, изпълнили* поръчки на стойност поне 100 лв. в периода 10.11.22 г. – 15.12.22 г. включително. Освен дългия период на кампанията от xChange.bg имат още една добра новина. Всеки участник може да се включи в играта неопределен брой пъти, колкото повече поръчки** изпълни, толкова по-голям е и шансът да спечели.

Какво можеш да очакваш от xChange.bg?

Късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 16.12.22 г. и ще бъдат обявени в социалните канали на платформата. Ако си един от печелившите, от платформата ще добавят бонус точките към профила ти и мигновено ще можеш да получиш еквивалента им в избрана от теб валута.

Също така от xChange ни споделиха, че клиентите могат да очакват още изненади до края на годината. От платформата планират да обогатят портфолиото си и да продължат да надграждат услугата, която предлагат на българските потребители.

Виж също как можеш да съхраниш средствата си чрез xChange Boost?

*За изпълнена се счита поръчка за покупка или продажба на криптовалута, по която е направено и постъпило плащане и към момента на тегленето е със статус ,,Завършена‘‘.

**Поръчки за обмяна на криптовалута и Boost поръчки не участват в томболата.

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на блога за Практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com и съорганизатор на Предприемаческата програма на село Zero Start. Подвизавам се също като блогър, позитивен журналист в Uspelite.bg, предприемач, гост-ментор в няколко предприемачески програми, лектор на различни събития за предприемачество, доброволец в немалко проекти, по образование биотехнолог, а по свободно време с приятели – купонджия. Повече за мен на: Petar.Neftelimov.com

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader