Поглед в бъдещето . 1 минутa

InnoWave Summit 2018 го посетиха над 3 000 души във Варна

InnoWave Summit 2018 го посетиха над 3 000 души във Варна

Повече от 3000 души от 23 държави от целия свят с над 60 световно признати маркетолози и мениджъри във водещи международни компании, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента, станаха част от второто издание на най-мащабната високотехнологична конференция в Източна Европа – InnoWave Summit 2018. Събитието се проведе на 19 и 20 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна.

Майкъл Робъртс, водещ инженер в Salesforce, сподели за InnoWave Summit 2018:

Бяха истински вълнуващи два дни във Варна. Радвам се, че бях част от страстта и креативността, които целият екип и участниците носеха в себе си. Атмосферата беше наистина наелектризираща, а възможността за обмяна на опит с големи световни компании, е истински ценното на конференцията. InnoWave Summit 2018 дава отговор на въпроса как технологиите ще допринесат за развитието на моя бизнес.

InnoWave Summit 2018 го посетиха над 3 000 души във Варна

Междувременно InnoWave Summit 2018 се превърна в сцена за световни новини.

Нанси Немeс, която до скоро заемаше ръководна позиция в Google, оповести новата си инициатива, свързана с изкуствен интелект за и с жени – ,,Ms. AI”. Целта на проекта е да помогне на индустрията да стимулира милионите женски мозъци по света и да помогне на заинтересованите жени да не пропускат най-вълнуващото технологично развитие.

Интересни и истински полезни бяха всички презентации, които бяха представени на конференцията.

Сред най-вълнуващите бяха тези на:

  • ДЖОН ШОУЛ – Стратег „Обслужване на клиенти“ и автор на бестселъри;
  • АНДРЮ УЕЛД-МУР – Мениджър „Глобални маркетингови решения“ във Facebook;
  • МАЙКЪЛ ЛЕАНДЪР – Международен лектор по Маркетинг Иновации.

Neftelimov.com беше медиен партньор на конференцията.

В тази връзка получихме благодарствено писмо от Димитър Василев, председател на Български Бизнес Форуми, което гласи:

С настоящото писмо изразяваме огромната си благодарност за подкрепата на втората по рода си конференция във Варна InnoWave Summit 2018.

Медийното партньорство, което реализирахме заедно, спомогна за огромния интерес към събитието, което за двата дни на своето провеждане, бе посетено от над 3000 човека.

Вярваме, че съвместните ни усилия допринесоха за превръщането на InnoWave Summit 2018 в най-мащабната дигитална конференция в Югоизточна Европа, която бе от полза както за развитието на българския бизнес, така и за позиционирането на Варна като основен дигитален хъб на Европа.

Окуражени от добрите отзиви и резултати, възнамеряваме да развиваме събитието и занапред и ще се радваме да си партнираме отново.

Виж също: Как дигиталните иновации заплашват всяка индустрия? Как да се справим?

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на блога за Практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com и съорганизатор на Предприемаческата програма на село Zero Start. Подвизавам се също като блогър, позитивен журналист в Uspelite.bg, предприемач, гост-ментор в няколко предприемачески програми, лектор на различни събития за предприемачество, доброволец в немалко проекти, по образование биотехнолог, а по свободно време с приятели – купонджия. Повече за мен на: Petar.Neftelimov.com

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader