Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Всички стартъпи на Balkan eCommerce Summit 2024 ще се борят за награда

4 април - 5 април

Всички стартъпи на Balkan eCommerce Summit 2024 ще се борят за награда

Христомир Христов поема ролята на Startup Brand Ambassador на Balkan eCommerce Summit 2024 и ще помага на стартъпите да станат по-разпознаваеми и да спечелят награда от организаторите.

Balkan eCommerce Summit 2024 се очертава като ключово събитие за стартъпите, специализирани в електронната търговия от Балканите.

Neftelimov.com е медиен партньор на събитието. Организаторът на двудневната конференция, Никола Илчев, обяви и за специалното място, което ще намерят стартъпите и иновативните идеи от екомерс сферата. Стартъпите ще имат уникалната възможност да представят своите идеи пред разнообразна аудитория, включително индустриални експерти, потенциални инвеститори и колеги-иноватори. Награда от организаторите ще зарадва един от стартъп експо участниците. Гостите активно ще се включат в оценяването на стартъпите, така че най-интересният или любопитен за аудиторията стартъп да грабне наградата напълно заслужено.

Чрез интерактивен процес на гласуване публиката ще оценява всеки стартъп и така ще има възможност по-детайлно да се запознае с дейността му. Тази инициатива, както подчерта той, не само насърчава конкурентния дух, но и предоставя директна обратна връзка от пазара.

Разбирайки предизвикателствата, пред които са изправени новите стартъпи, Balkan eCommerce Summit предоставя възможност за участието им на минимална цена за експо щанда. Това стратегическо решение цели да насърчи по-широко участие от целия Балкански регион, правейки го достъпен за стартъпи на различни етапи от тяхното развитие.

Христомир Христов поема нелеката, но вълнуваща, задача да бъде Startup Brand Ambassador на Balkan eCommerce Summit 2024.

Той ще се погрижи всеки един от стартъпите да получи специална грижа, информация и подкрепа по време на целия процес от заявяване за участие в събитието до финала. Христов има солиден опит в стартъп екосистемата, разпознаваема и обичана фигура е, така че той е естествен избор на организаторите за тази роля.

Христомир Христов е Startup Brand Ambassador на Balkan eCommerce Summit 2024

Каним всички стартъпи, работещи в сектора на електронната търговия, да се присъединят към обещаващо събитие. Това не е само възможност за състезание за значима награда, но и шанс за сериозен маркетинг и реклама на твоя стартъп, обучение и развитие в една от най-динамичните индустрии днес.

Присъедини се към Balkan eCommerce Summit 2024 и бъди част от движението, оформящо бъдещето на електронната търговия в региона. Това е повече от събитие… това е стъпка към успеха на твоя стартъп. Ще се видим ли в Арена София на 4-5 април 2024?

При желание да се включиш, посети сайта: https://balkanecommerce.com/

Details

Start:
4 април
End:
5 април
Event Category:

Venue

Арена София
бул. “Асен Йорданов” №1
София, София-град 1113 България
+ Google Map
Phone
+359 2 9033606 +359 2 9033749
View Venue Website

Organizer

eCommerce Academy
Email
info@ecommercebg.com
View Organizer Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader