Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

TEDxSofiaUniversity 2019 ни очаква на 11 май с 12 изявени личности

11.05.2019

TEDxSofiaUniversity ни очаква на 11 май с 12 изявени личности

На 11 май, събота, от 09:00 часа в Аулата на СУ ще се проведе TEDxSofiaUniversity 2019. Вдъхновени от международния TEDx формат, група студенти реализират конференцията за втора поредна година. Neftelimov.com е медиен партньор.

TED е световна серия от конференции, създадена с мотото:

Идеи, които си струва да бъдат споделени.

Започнало като четиридневно мероприятие в Калифорния преди 30 години, днес TED продължава мисията си в целия свят. В този дух съществува и формата на TEDx – местни, независимо организирани събития.

TEDxSofiaUniversity 2019 провокира гостите си с мотото “Weird or classy? Choose Your Side”.

Дванадесет изявени личности от сферата на бизнеса, науката и изкуството ще вдъхновят публиката със своите лични и професионални истории, представени под формата на кратки лекции. Сред заглавията на темите се открояват:

  • Екстравагантната “Как да се провалиш в живота?” на Златин Георгиев, бивш волейболист и понастоящем управител на Promedica24 в България.
  • Технологичният стратег Йонко Чуклев дръзко ще разчертае неподозираните възможности, които крие “България през 2035 година”.
  • Предприемачът Антоан Шотаров ще постави публиката пред безмилостен ултиматум с лекцията си “Еволюирай, иновирай или умри”.

От TEDxSofiaUniversity 2019 акцентират върху международното участие в лицето на лектори от Кеймбридж и Калифорния, а главният организатор Атанас Нейчев коментира:

TEDx общността в България се развива непрестанно. Атмосферата на Аулата на СУ, съчетана със страхотните идеи на лекторите, предразполагат към едно незабравимо преживяване.

“За нас е изключително важно на 11 май да споделим заедно с гостите ни ценностите на запазената традиция, класическия дух и вдъхновяващия стремеж към иновации”, допълва Ива Руснакова, част от организационния екип на конференцията.

Билети за TEDxSofiaUniversity 2019 може да закупиш онлайн на сайта на събитието.

Детайли

Дата:
11.05.2019
Категория за Събитие:
Искаш нещо да кажеш?
 
Пиши ми.
 
Искаш нещо да кажеш?
+

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

0 +
Членове
0 +
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!