Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Стресът на работното място: Как да се справим? – Милен Великов

02.03.2019

Безплатно
Стресът на работното място: Как да се справим? Милен Великов

В днешни дни стресът се е превърнал в ежедневие за голяма част от обществото. Идвайки от всяка една сфера от живота, ние приемаме, че сблъсъкът с него е неизбежен, но рядко си даваме сметка колко сериозни са последиците от натрупаното напрежение. Едно от местата, с които най-често свързваме стреса, е на работното място. Прекарвайки по-голямата си част от деня на него, събраните негативни емоции често се пренасят в дома и хората, които са ни най-близки, стават неволни жертви на поредния проблем в работата.

Поради големия интерес от първото събитие за стреса на работното място, за което за няма и 6 часа се запазиха всички места.

От поредицата „Моят стрес е моята промяна“, решихме да организираме второ на същата тема. Целта е да помогне на всеки един да се справи с ненужния стрес и да направи работната среда по-приятна и спокойна.

Втората лекция за стреса на работното място ще бъде на 02.03 от 16:00 часа в Аулата на Биологически факултет към СУ.

В събитието ще бъде включена 40 минутна лекция на тема „Стресът на работното място и как да се справим с него“, провеждане на дискусия след самата лекция, в която ще може да се задават въпроси и да се обменят идеи с присъстващите и лектора. Neftelimov.com е медиен партньор.

Събитието за стреса на работното място е безплатно, но местата за присъстващи са ограничени.

Затова побързайте и запазете своето: https://stresutnarabotnotomqstovol2.eventbrite.co.uk

Лекцията отново ще бъде водена от HR експерт Милен Великов. Той с над 8-годишен опит в международни и български компании и като сертифициран кариерен консултант. Като носител на два индивидуални приза от гилдията „HR изгряваща звезда на годината“ и „Национален Златен приз Човешки ресурси“ в категория „Млад мениджър“, Милен ще разкаже за така изглеждащия неизбежен стрес на работното място и как той успява да се справи с него в забързаното си ежедневие. Той ще сподели някои от най-успешните си начини за превъзмогване на напрежението и превръщането на всяка една негативна емоция в позитивна.

Стресът на работното място Как да се справим Милен Великов

Поредицата „Моят стрес е моята промяна“ се зароди по време на програмата ABLE Mentor, в която ние, Анета Гергинова и Петър Нефтелимов, взехме участие. След дълго време лутане из проекти, всеки един коренно различен от предишния, но не достатъчно добър, напрежението започна да се натрупва все повече докато не осъзнахме, че идеалната тема за нашия проект стои точно пред нас – стресът. И двамата се съгласихме, че този проблем е достатъчно познат за обикновения човек и всеки може да се свърже с него по някакъв начин. Така стигнахме и до второто ни събитие, което ще ни помогне да постигнем нашата цел – да помогнем на тези, които биха се възползвали от доза спокойствие в своето ежедневие.

Стресът на работното място Как да се справим Милен Великов

Детайли

Дата:
02.03.2019
Стойност:
Безплатно
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://stresutnarabotnotomqstovol2.eventbrite.co.uk/
Искаш нещо да кажеш?
 
Пиши ми.
 
Искаш нещо да кажеш?
+

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

0 +
Членове
0 +
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!