Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Съветник на Disney, Starbucks, IKEA идва в България за Balkan eCommerce Summit 2024

4 април - 5 април

Съветник на Disney Starbucks IKEA идва в България за Balkan eCommerce Summit 2024

Също визионерът зад социалните медии на Ryanair ще бъде сред лекторите на екомерс събитието в Арена София на 4 и 5 април 2024.

Събитието за електронна търговия на Балканския регион Balkan eCommerce Summit 2024 ще привлече най-големите експерти и представители на електронната търговия от над 15 държави, както и стартиращи предприемачи в сферата на екомерса.

Никола Илчев, организатор на Balkan eCommerce Summit 2024, обяви първите двама лектори Michael Corcoran и Niall Lavery и загатна за следващите вълнуващи новини за участниците и партньорите.

Niall Lavery като лектор на Balkan eCommerce Summit 2024

Никола Илчев представи Niall Lavery, съветник по корпоративните комуникации на компании като Disney, Starbucks, Warner Bros, Sky, IKEA, Aldi, понастоящем част от агенция Veriteer. Основен фокус на дейността му е изграждане на стратегия за растеж, водена от клиента и дигитализиране на бизнеса, така че да бъде в пъти по-ефективен.

Niall Lavery лектор на Balkan eCommerce Summit 2024

Niall Lavery е лидер в индустрията и е познат с вдъхновяващи идеи, които преобразяват бизнеса. Той притежава уникална комбинация от технически и мениджърски умения, които му позволяват да види възможности там, където други не виждат. Наясно е с последните тенденции в технологиите и иновациите и работи усилено, за да гарантира, че марките, с които работи, са в крак с времето. Той е лидер в индустрията и е познат с вдъхновяващите идеи, които преобразяват бизнеса. Ще бъде част от Balkan eCommerce Summit 2024 като лектор и ще говори на тема:

The ages of insight – how has the customer relationship evolved over the last 100 years, and what role has data played?

Michael Corcoran като лектор на Balkan eCommerce Summit 2024

Вторият лектор, който ще завладее сцената на 4 април в София, е Michael Corcora – вълнуващ експерт по социални мрежи, чиято работа сме наблюдавали през последните години в авиокомпания Ryanair, а сега се грижи за собствените си клиенти в агенцията за комуникация и управление на профили в социалните мрежи Frankly.

Michael Corcoran лектор на Balkan eCommerce Summit 2024  

Michael Corcoran е брилянтен по отношение на маркетинга в социалните мрежи, създаването на видео съдържание за брандовете и отличаването им през емоции. Michael ще ни въведе и в работата на инфлуенсърите за бизнеса. Неговата тема по време на Balkan Ecommerce Summit 2024 е:

Be on Social without being on Social.

Още теми, спонсори и неочаквани аспекти от събитието

Ежедневно ще се появяват на сайта https://balkanecommerce.com/

Двудневният форум ще бъде организиран в панелни дискусии, презентации, key notes и множество полезни срещи, за да увеличи ефективността на бъдещите партньорства от ден 1.

Сега е моментът да се присъединиш към елита на електронната търговия и да откриеш нови хоризонти за твоя бизнес на Балканите и Западна Европа. Регистрирай се за Balkan eCommerce Summit 2024 днес на все още промоционални цени до 31.12.2023 г.

Детайли

Начало:
4 април
Край:
5 април
Категория за Събитие:

Място

Арена София
бул. “Асен Йорданов” №1
София, София-град 1113 България
+ Google Map
Phone
+359 2 9033606 +359 2 9033749
View Място Website

Организатор

eCommerce Academy
Email
info@ecommercebg.com
View Организатор Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader