Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Innovation Explorer 2018 ще ни разкрие с какво се ,,хранят“ мечтите

22.02.2018

Innovation Explorer, Innovation Explorer 2018

Представители на водещи световни фирми и създатели на публични политики на Innovation Explorer 2018 ще споделят мнения и опит за иновационната култура, новаторството и умната промяна като необходими предпоставки за социална и икономическа еволюция.

На 22.02. в Sofia Event Center годината стартира с едно от най-интригуващите и чакани бизнес събития – Innovation Explorer 2018.

Форумът продължава успешната си формула да съчетава блок от изтъкнати лектори и панел от работилници, чийто основен фокус в рамките на тазгодишното издание, ще бъде да покажат как експериментаторството е състояние на духа, каква промяна е нужна в културата и начина, по който правим бизнес, за да сме в крак с темпото, налагано от технологиите върху развитието на съвременната цивилизация. Важен акцент ще е и споделянето на успешни практики и политики за създаване на регулаторна среда, способстваща и стимулираща иновациите за икономически растеж.

Гостите на Innovation Explorer 2018, които се очакват да бъдат над 1200, ще чуят от първо лице опита на утвърдени бизнес иноватори от 12 държави като Amazon, Google, Facebook, Ocado, Microsoft, Challenge Prize Centre, New York University’s (NYU), Stern School of Business.

Форумът ще бъде открит от проф. Арун Сандарараджан (Arun Sundarajan), автор на бестсeлъра ,,Споделената икономика” (The Sharing Economy) и най-цитираният бизнес-анализатор във водещите световни икономически издания – The Financial Times, The Guardian, Bloomberg View, Fortune, Entrepreneur, The Economic Times, Harvard Business Review. В духа на събитието, планираните работилници ще провокират участниците в тях с теми като:

  • Как средата влияе на поведението на хората и техния потенциал за новаторство?
  • Как да бъдат структурирани и стимулирани иновациите в бизнес контекст?
  • Как да се създава култура за приемане на новото и да бъдат привличани инвеститори?

Леона Асланова, съосновател на Innovation Starter споделя:

През всичките ми години като маркетинг професионалист и предприемач винаги съм се вълнувала каква е българската мечта, от какви надежди и очаквания се подхранва тя, към какво се стремим за себе си като хора и нация. И може би ще прозвучи клиширано, но аз искрено вярвам, че в гените ни е куражът да експериментираме и изследваме неизвестното, да надскачаме себе си всеки път. Това за мен са и печелившите съставки, които ако прилагаме осъзнато и ежедневно, ще ни помогнат да разкрием новаторския потенциал на българите за по-доброто ни бъдеще.

Повече за програмата и лекторите в Innovation Explorer 2018, може да намериш на сайта на събитието.

 

Details

Date:
22.02.2018
Event Category:
Website:
http://www.innovationexplorer.bg/

Venue

Sofia Event Center
бул. Черни връх 100, 1407 Sofia, Bulgaria
София, София 1407
+ Google Map
View Venue Website

Organizer

Innovation Starter
Email
office@innovationstarterbox.bg
View Organizer Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader