Зарежда Събития

« Всички Събития

Благотворителен спектакъл „Акордеон за Вероника“

30 септември

концерт акордеон за Вероника

Фондация „За по-здрави деца“, с медийната подкепа на Neftelimov.com, организира благотворителен концерт – спектакъл в подкрепа на талантливата Вероника Апостолова. Тя е многократно награждавана на конкурси в България и в чужбина и свири на клавирен акордеон от малка в НЧ „Васил Левски 1928“ в София. От тази година учи в НУИ „Панайот Пипков“ – Плевен и за да продължи успешно подготовката си, се нуждае от професионален инструмент акордеон баян на стойност 20 000 евро.

За Вероника

Семейството ѝ е финансово затруднено и затова фондация „За по-здрави деца“ за втори път подава ръка на Вероника, за да подпомогне таланта й. В спектакъла ще вземат участие талантливи деца от Пловдив, Велико Търново, професионални музиканти. Вероника ще изпълни специална програма.

Събитието е с куверт, който може да заплатиш онлайн.

Чуй изпълнение на Вероника и се наслади на майсторството ѝ:

Вероника Апостолова е дългогодишен ученик на музикалната школа на НЧ“Васил Левски 1928“. Свири под ръководството на Антоанета Проданова – един от най-изтъкнатите преподаватели по акордеон. Впоследствие нейни преподаватели са Мартин Вачков, Георги Величков, и Фани Апостолова – солфеж. През годините печели призови места на национални и международни конкурси в Израел, Сърбия, а препоръки й дават преподавате от НМУ „Любомир Пипков“ – София, Пловдивски университет, АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив и др.

Предизвикателство пред Вероника е, че повечето музикални пиеси са написани за акордеон баян, така че пиесите, които изпълнява, се е налагало да бъдат редактирани и пренаписвани за клавишен акордеон, с какъвто тя разполага. Той е повече от 50 г. и качеството на звука влошава нейното изпълнение по независеща от нея причини.

В семейството на Вероника баща ѝ е този, на който разчитат за приходи. Майка ѝ е нетрудоспособна и няма възможност да работи.

Как да помогнем?

Ако не можеш да се присъстваш на концерта, но имаш желание да я подкрепиш, имаш възможност да направиш дарение онлайн или чрез банков превод:

IBAN:BG22RZBB91551011971479
BIC:RZBBBGSF
Банка:ОББ
Получател: Фондация „За по-здрави деца”
Основание: Вероника Росенова Апостолова

Сподели с приятели и нека музиката бъде с Вероника! Да я подпомогнем днес, за да бъдем част от пътя ѝ към успеха утре!

Детайли

Дата:
30 септември
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://fhkidsf.eu/kontsert-veronika/

Място

PM Club
ул. Позитано
София, 1000 България
+ Google Map

Организатор

Фондация „За по-щастливи деца“
View Организатор Website

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader