Образование . 1 минутa

Как да вземеш Canva Pro Lifetime безплатно? За образователни цели

Как да вземеш Canva Pro Lifetime безплатно За образователни цели

Ако си търсил „Как да вземеш Canva Pro Lifetime безплатно?“ в интернет, тогава си попаднал на правилното място, в тази статия на Neftelimov.com ще кажем как да използваш Canva, какви са характеристиките на Canva и как може да се сдобиеш с Canva Pro Lifetime.

Какво е Canva?

Платформа за графичен дизайн, използвана за създаване на графични дизайни, истории, публикации в социални мрежи, банери и много други, включително безплатни изображения.

Платформата е неограничена. Може да правиш всичко, свързано с графичния дизайн онлайн с няколко щраквания, като използваш системата за плъзгане и пускане. Може да импортираш изображения и да ги използваш в твоите дизайни. Може да добавяш текст към изображения. Може да правиш дисплейни реклами, видео реклами и много други… Всичко това, използвайки само един инструмент, наречен Canva.

Canva е платформа за създаване на дизайн онлайн с безплатна и платена (Pro) версия.

Безплатната версия има ограничени ресурси и не може да изтегляш своите шаблони или дизайни със свръхвисока разделителна способност. Но ако избереш Canva Pro, тогава можете да експортирате пълни резултати с много файлови формати.

Canva Pro предлага допълнителни функции и повече ресурси, както и неограничено място за съхранение на снимки и активи, така че да може да съхраняваш дизайните си в твоя акаунт в Canva.

Canva Pro Lifetime безплатно може да се използва само за тестване и образователни цели.

Нашата цел НЕ е да навредим на никоя компания или сайт. Споделеният материал е обект на честна употреба и е под твоя отговорност. В следното видео ще разбереш как да се сдобиеш с Canva Pro Lifetime безплатно:

Тази статия е преведена и адаптирана от: https://bingotingo.com/how-to-use-Canva/

Ако тази статия е била полезна за теб? Сподели я, за да бъде полезна и за други:

Петър Нефтелимов

Основател на блога за Практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com и съорганизатор на Предприемаческата програма на село Zero Start. Подвизавам се също като блогър, позитивен журналист в Uspelite.bg, предприемач, гост-ментор в няколко предприемачески програми, лектор на различни събития за предприемачество, доброволец в немалко проекти, по образование биотехнолог, а по свободно време с приятели – купонджия. Повече за мен на: Petar.Neftelimov.com

500+ Полезни материали за бизнеса

Безплатно е!

Виж тук

Може да харесаш и...

Практическите съвети за бизнеса • Facebook група

1200+
Членове
350+
Статии

Ако си прохождащ предприемач, тази група е точно за теб! В нея споделям полезни статии на доказаните професионалисти в България за предприемачество, бизнес, маркетинг, финанси и инвестиране, човешки ресурси… и още много!

ajax-loader
2-ро място на публиката
Медиен сайт на 2021