Спечели най-сигурния Биткойн хардуерен портфейл

Ledger Nano S, Биткойн хардуерен портфейл, се нарежда на 8-мо място сред най-продаваните продукти в категорията за компютри и аксесоари в Amazon. Поради по-ниската си цена, портфейлът изпреварва двата си най-големи конкурента Trezor и KeepKey, които се нареждат също на добри места, съответно 133 и 231 в класацията.

Конкурентът на Ledger, Trezor, също отбелязва много силни продажби. Въпреки че не е толкова популярен в Amazon, от компанията изчерпваха количествата си няколко пъти тази година, а артикулите бяха продавани неофициално на доста по-високи цени. Trezor е и първият Биткойн хардуерен портфейл, който често е наричан ,,златния стандарт за хардуерните портфейли“.

Защо ми е необходим Биткойн хардуерен портфейл TREZOR?

Популярността на хардуерните портфейли са добър индикатор как Биткойн и криптовалутите набират все повече популярност сред обикновения човек.

В същото време хардуерните портфейли също привлякоха внимание през последната година, поради редица хакерски атаки, насочени към криптоборсите, както и поради други пропуски в сигурността. Освен, че хардуерните портфейли дават по-голяма сигурност на притежателите на Биткойн, предоставят и по-лесен достъп в случай на разцепване на мрежата на най-голямата криптовалута.

Създаването на Биткойн Кеш от мрежата на Биткойн това лято създаде проблеми за тези хора, които държаха Биткойните си в онлайн портфейл, тъй като решението дали ще бъде поддържан новият Биткойн беше в ръцете на програмистите, стоящи зад самия портфейл. Потребителите на Blockchain.info все още чакат за лесен достъп до техния Биткойн Кеш, а в края на октомври се очаква още едно разцепване на криптовалутата!

Как да спечелиш Биткойн хардуерен портфейл TREZOR?

 1. Направи поръчки без значение за покупка или продажба на Биткойн и колко на брой от един и същи профил през следния линк: www.xchange.bg/r/QkT_nlk
 2. Необходимо е общата им стойност да е поне 10 000.00 лв.;
 3. Трябва поръчките да са направени и изпълнени между 00:00 ч. на 1 октомври 2017 и 23:59 ч. на 31 октомври 2017.
 4. След първата покупка или продажба на Биткойн напиши в коментар под тази статия: Готово.

Не е нужно да имаш Биткойн за 10 000 лв. или такава сума в банковата си сметка. Можеш да продадеш и да купиш няколко пъти за доста по-малка сума. Стига общата стойност на всички поръчки да надхвърля 10 000лв., то автоматично участваш в томболата за Биткойн хардуерен портфейл TREZOR!

Печелившият ще бъде изтеглен на 1 ноември и ще бъде уведомен по имейл, а на страницата на www.xChange.bg и в социалните медии ще се обяви само клиентския му номер.

Ако все още се чудиш дали да направиш тази крачка, погледни и следните статии:

Прогнози за Биткойн: 10 000 долара за 1 BTC предстои! Кога да го очакваме?

Печалба от Биткойн: Как програмист инвестира спестяванията си в Биткойн?

Идеи за инвестиция? Биткойн е най-добрият актив, според Уолстрийт

Биткойн: 4 важни факта за него за начинаещи (+1 урок за милиони)

Биткойн се разцепи. А сега на къде? Кой ще поддържа новия Биткойн?


Професионалист ли си?

Регистрирай се БЕЗПЛАТНО в Указател за професионалисти и достигни до повече потенциални клиенти!

Един проект на Neftelimov.com

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:
 • 28
 •  
 •  
 •  
 • 28
 •  
 •  
 •  

Петя Нанкова

Завършва бакалавър „Международна Бизнес Администрация“ и магистратура „Финанси“ в Холандия, но вярва, че я очаква и добро бъдеще в България, затова се връща веднага щом приключва с образованието си. Работи една година по специалността в една от най-големите IT компании в света, но винаги стартъп средата я е влечала най-много. Случайно се среща с хора, които ѝ разказват за Биткойн. В последствие толкова ѝ става интересна материята, че става част от проекта им xChange.bg – сайт за покупка и продажба на криптовалути, а плановете им за бъдещето са големи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *