Спечели най-сигурния Биткойн хардуерен портфейл

Ledger Nano S, Биткойн хардуерен портфейл, се нарежда на 8-мо място сред най-продаваните продукти в категорията за компютри и аксесоари в Amazon. Поради по-ниската си цена, портфейлът изпреварва двата си най-големи конкурента Trezor и KeepKey, които се нареждат също на добри места, съответно 133 и 231 в класацията.

Конкурентът на Ledger, Trezor, също отбелязва много силни продажби. Въпреки че не е толкова популярен в Amazon, от компанията изчерпваха количествата си няколко пъти тази година, а артикулите бяха продавани неофициално на доста по-високи цени. Trezor е и първият Биткойн хардуерен портфейл, който често е наричан ,,златния стандарт за хардуерните портфейли“.

Защо ми е необходим Биткойн хардуерен портфейл TREZOR?

Популярността на хардуерните портфейли са добър индикатор как Биткойн и криптовалутите набират все повече популярност сред обикновения човек.

В същото време хардуерните портфейли също привлякоха внимание през последната година, поради редица хакерски атаки, насочени към криптоборсите, както и поради други пропуски в сигурността. Освен, че хардуерните портфейли дават по-голяма сигурност на притежателите на Биткойн, предоставят и по-лесен достъп в случай на разцепване на мрежата на най-голямата криптовалута.

Създаването на Биткойн Кеш от мрежата на Биткойн това лято създаде проблеми за тези хора, които държаха Биткойните си в онлайн портфейл, тъй като решението дали ще бъде поддържан новият Биткойн беше в ръцете на програмистите, стоящи зад самия портфейл. Потребителите на Blockchain.info все още чакат за лесен достъп до техния Биткойн Кеш, а в края на октомври се очаква още едно разцепване на криптовалутата!

Как да спечелиш Биткойн хардуерен портфейл TREZOR?

  1. Направи поръчки без значение за покупка или продажба на Биткойн и колко на брой от един и същи профил през следния линк: www.xchange.bg/r/QkT_nlk
  2. Необходимо е общата им стойност да е поне 10 000.00 лв.;
  3. Трябва поръчките да са направени и изпълнени между 00:00 ч. на 1 октомври 2017 и 23:59 ч. на 31 октомври 2017.
  4. След първата покупка или продажба на Биткойн напиши в коментар под тази статия: Готово.

Не е нужно да имаш Биткойн за 10 000 лв. или такава сума в банковата си сметка. Можеш да продадеш и да купиш няколко пъти за доста по-малка сума. Стига общата стойност на всички поръчки да надхвърля 10 000лв., то автоматично участваш в томболата за Биткойн хардуерен портфейл TREZOR!

Печелившият ще бъде изтеглен на 1 ноември и ще бъде уведомен по имейл, а на страницата на www.xChange.bg и в социалните медии ще се обяви само клиентския му номер.

Ако все още се чудиш дали да направиш тази крачка, погледни и следните статии:

Прогнози за Биткойн: 10 000 долара за 1 BTC предстои! Кога да го очакваме?

Печалба от Биткойн: Как програмист инвестира спестяванията си в Биткойн?

Идеи за инвестиция? Биткойн е най-добрият актив, според Уолстрийт

Биткойн: 4 важни факта за него за начинаещи (+1 урок за милиони)

Биткойн се разцепи. А сега на къде? Кой ще поддържа новия Биткойн?


Професионалист ли си?

Регистрирай се БЕЗПЛАТНО в Указател за професионалисти и достигни до повече потенциални клиенти!

Един проект на Neftelimov.com

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:
  • 28
  •  
  •  
  • 28
  •  
  •  

Петя Нанкова

Завършва бакалавър „Международна Бизнес Администрация“ и магистратура „Финанси“ в Холандия, но вярва, че я очаква и добро бъдеще в България, затова се връща веднага щом приключва с образованието си. Работи една година по специалността в една от най-големите IT компании в света, но винаги стартъп средата я е влечала най-много. Случайно се среща с хора, които ѝ разказват за Биткойн. В последствие толкова ѝ става интересна материята, че става част от проекта им xChange.bg – сайт за покупка и продажба на криптовалути, а плановете им за бъдещето са големи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Полезна ли ти е статията?

За нас е важно да предлагаме само полезна информация на читателите ни! Затова харесай нашата Facebook страница, за да се информираш за всяка нова статия за Биткойн. Благодарим ти!

До скоро!

Искаш нещо да ни кажеш?
 
Пиши ни.
 
Искаш нещо да ни кажеш?
+