Социални мрежи – една грешка, която всеки трябва да поправи

Замисляш ли се, че вече е все по-важно и по-важно да имаш добър имидж в социални мрежи като Facebook и LinkedIn? Определено визията, съдържанието, снимките и контактите ти имат значение. Но дали не се сещаш за нещо друго, което често пренебрегваме?

Все повече забелязвам една грешка в профилите във Facebook & LinkedIn. Грешка, която всеки е препоръчително да коригира (ако все още не е). Става за секунди и остава завинаги. Ще ти помогне да те откриват и да се свързват с теб по-лесно в социалните мрежи, както и ще ти даде възможност да разположиш по-добре профилите си в различни презентации и визитки.

Как ти изглежда този Facebook линк:

facebook, ulr, социални мрежи

А този:

facebook, ulr, neftelimov

Двата линка водят към една и съща страница. Но кой от двата линка е по-добре изглеждащ и по-лесно запомнящ се? Несъмнено е вторият, нали? За LinkedIn е аналогично. Ето как да си направиш този привлекателен линк за социалните ти профили във Facebook & LinkedIn:

Стъпките за социални мрежи като Facebook са следните:

Настройки -> Общи настройки на акаунта -> Потребителско име -> Редактирайте -> Пишеш името, което искаш да стои след facebook.com/ -> Запази промените.

Ето ги и стъпките за LinkedIn:

Отваряш профила си -> Edit your public profile (в дясната колона) -> Edit public profile URL (в дясната колона) -> Моливчето -> Пишеш името, което искаш да стои след linkedin.com/in/ -> Save.

Това беше.

Лесно и бързо.

Спести си десетки неудобни ситуации, в които линкът към профила ти в социалните мрежи… не говори нищо. Кой си ти? Сигурен съм, че вече знаеш. Време е и да го покажеш! Използвай тези лесни стъпки, за да подобриш привлекателността на профила си и да го направиш удобен за приятели, колеги, потенциални партньори, а защо не и… гаджета?

Като говорим за Facebook, научи също защо Facebook страницата е неделимата част от твоя БИЗНЕС


Професионалист ли си?

Регистрирай се БЕЗПЛАТНО в Указател за професионалисти и достигни до повече потенциални клиенти!

Един проект на Neftelimov.com

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:
  • 46
  •  
  •  
  • 46
  •  
  •  

Петър Нефтелимов

Уча Биотехнологии в СУ. Сферите ми на интерес са различни. Интересувам се от наука, образование, бизнес проекти, младежки инициативи и креативни начини да разширявам мирогледа си. Голямата ми страст са събитията, независимо на каква тематика са.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Искаш нещо да ни кажеш?
 
Пиши ни.
 
Искаш нещо да ни кажеш?
+